a1_631

 

Официален сайт

на Krista G

  100pr_1290
ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Продукти

БюлетинЛосион, стимулиращ растежа на косата, 100 ml

Лосион, стимулиращ растежа на косата, 100 ml

Код: 2045
Цена: 14.70
1
Поръчай
Информация за продукта
Състав:

Вода, етилов алкохол, репей, коприва, чемерика, лавандула, розмарин.

Действие:

Заздравява косъма. Придава лъскавина и обем на косата. Използван редовно, спомага за намаляване на косопада и за растежа на нова коса. Чемериката е позната в българската народна медицина като едно от най-мощните средства против пърхот и косопад. Прилага се само външно, а резултатите от третирането на косата с нея са почти незабавни. Копривата е една от най-популярните билки срещу косопад и при изтощена коса. Съдържа ценни минерали и витамини, които подхранват и стимулират растежа на косъма. Възвръща блясъка и виталността на косата. Репеят действа стимулиращо върху обмяната на веществата и усилва клетъчния растеж, има антибактериално действие. Розмаринът подобрява кръвообращението и стимулира растежа на нова коса.

За най-добри резултати препоръчваме да използвате в комбинация с Шампоан, стимулиращ растежа на косата с чемерика (код 2044).

Употреба:

Нанася се върху чиста коса. Втрива се с масажни движения в корените. Не се изплаква. Не омазнява косъма.

Количество: 75 ml + 25 ml подарък
Коментари
За да коментирате този продукт, моля влезте в профила си или се регистрирайте!
Христиана Бобева 2015-07-23 23:24:07
Открих фирмата на едно българско изложение в Стара Загора, а се оказа, че сме почти съседи.Тръгнах си от щанда с почти всичко изложено за коса и лице. Изключително качество, наистина, и достъпна цена, като се има предвид, че козметиката е натурална и БЪЛГАРСКА. Лосионът е върховен, както и шампоана. Благодаря, че ви има! Много успехи, Христиана