a1_631

 

Официален сайт

на Krista G

  100pr_1290
ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Продукти

БюлетинПробиотична добавка Ентеросан с розово масло

Пробиотична добавка Ентеросан с розово масло

Код: 2018
Цена: 22.50
Информация за продукта
Състав:

В дневната доза (1080 mg) се съдържа висока концентрация на активни живи клетки на лактобацили и бифидни бактерии (над 1 милиард в 1 грам продукт) и метаболити от жизнената им дейност - Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophillus) - 250 mg, Бифидобактериум бифидум (Bifidobacterium bifidum L1) - 250 mg, Лактобацилус булгарикус (Lactobacillus bulgaricus) - 250 mg, розово масло 1,5 mg% и помощни вещества (микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат).

Действие:

Ентеросан е иновационен трикомпонентен висококачествен пробиотик с широкоспектърно действие. Състои се от 3 селекционирани щама на лактобацили и бифидни бактерии с подчертани антиоксидантни свойства - Лактобацилус булгарикус, Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум бифидум. Това позволява да бъде покрит целия тракт - стомах, дванадесетопръстник, тънки черва и дебело черво, като по този начин се осигурява максмален прочистващ ефект.Регулира равновесието на стомашно-чревната микрофлора. Спомага за преодоляване на дисбактериозите по време на и след антибиотикотерапия. Подпомага дейността на задстомашната, щитовидната, простатната и надбъбречните жлези. Помощно средство при хронична умора, симптомите на менопауза и климактериума при жените. Доказано е, че розовото масло стимулира възстановяването на клетките и притежава подчертано бактерицидно и антиоксидантно действие, особено необходимо в профилактиката и лечението на заболявания на жлъчните пътища, жлъчния мехур, черния дроб, бронхити, бронхиална астма и обмяната на веществата. Подобрява сърдечната дейност. Протектира имунната система.

Употреба:

3 пъти дневно по 1/2 таблетка преди хранене в продължение на 5 дни. След това се приема по 1/2 таблетка дневно сутрин след хранене.

Количество: 20 таблетки по 720 мг

Доказано е, че...

  • Lactobacillus bulgaricus предоставя на организма висококачествен белтък, въглехидрати, ненаситени мастни киселини, витамини, жизнено важни за организма, които чрез храната не се набавят или пък трудно се усвояват, т.е. пробиотичната здравословна добавка по своята същност представлява функционална храна. По този начин се осигурява прочистване на организма от вредни вещества от една страна, и се внасят редица хранителни вещества с ползотворно влияние от друга. Така организмът се зарежда с енергия и се предпазва от различните инфекциозни заболявания.
Коментари
За да коментирате този продукт, моля влезте в профила си или се регистрирайте!
Все още няма коментари за този продукт.