a1_631

 

Официален сайт

на Krista G

  100pr_1290
ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Продукти

БюлетинХербафинес, 60 капсули

Хербафинес, 60 капсули

Код: 511
Цена: 23.40
Информация за продукта
Състав:

(в две капсули): Екстракт от гарсиния камбоджа 460 mg, Екстракт от зелен чай 100 mg, Екстракт от плод резене 100 mg, L-карнитин 40 mg, Ябълков пектин 40 mg. Помощни вещества - малтодекстрин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, желатин.

Действие:

За трайно, здравословно и ефективно регулиране на теглото чрез подтискане на апетита. Способства за разграждане на мазнините, подпомага стабилизирането на нивото на кръвната захар. Засилва обмяната на веществата. Има мощни антиоксидантни свойства, дължащи се на високото съдържание на биологично активните флавоноиди.
L-карнитинът е аминокиселина с огромна роля в енергийните процеси на клетките. Спомага за поддържане на тялото в добра форма и за редукция на теглото. Той пречи на натрупването на млечна киселина в мускулите при активно спортуващи. Увеличава тонуса и енергията, без това да е за сметка на собствените протеини.
Екстрактът от кората на плодчетата на Гарсиния камбоджа съдържа хидрокси-лимонена киселина (НСА), която редуцира производството на мазнини, а освен това е естествено средство за намаляване на апетита и намаляване нивото на кръвната захар. Възпрепятства превръщането на поетите калории в мазнини. Има леко слабително свойство.
Етеричното масло, съдържащо се в Резенето прочиства организма от шлаки и токсини. Има меко слабително действие и се прилага при запек, метеоризъм, гадене, целулит, отоци. Особено положително въздействие има при жени в менопауза, защото стимулира изработването на собствен естроген. Маслото от резене съдейства за понижаване на артериалното налягане, подобрява сърдечната дейност.
Ябълковият пектин помага на организма да се очисти от токсините, образувани в дебелото черво, като ги изхвърля навън. Улеснява процеса на храносмилане и засилва чувството на ситост.
Зеленият чай е богат на антиоксиданти, полифеноли и витамини. Има тонизиращо и ускоряващо метаболизма действие. Спомага за по-бързото изхвърляне на токсини и шлаки, както и на излишните течности от организма.

Употреба:

2-3 пъти дневно по 1 капсула преди хранене с чаша вода.

Количество: 60 капсули

Доказано е, че...

  • Екстрактът от кората на плодчетата на Garcinia cambogia съдържа хидрокси-лимонена киселина (НСА), която редуцира производството на мазнини, а освен това е естествено средство за намаляване на апетита и намаляване нивото на кръвната захар. Възпрепятства превръщането на поетите калории в мазнини. Има леко слабително свойство.
  • Етеричното масло, съдържащо се в резенето прочиства организма от шлаки и токсини. Има меко слабително действие и се прилага при запек, метеоризъм, гадене, целулит, отоци. Особено положително въздействие има при жени в менопауза, защото стимулира изработването на собствен естроген. Маслото от резене съдейства за понижаване на артериалното налягане, подобрява сърдечната дейност.
Коментари
За да коментирате този продукт, моля влезте в профила си или се регистрирайте!
Стела Иванова 2017-06-05 17:11:56
1