НИЕ И НАШАТА МИСИЯ

Създадохме нашата компания с много ентусиазъм, любов и вяра във високото качество на българските козметични продукти . Марката Krista G е неразделна част от българския пазар от 2001 година. Основната ни дейност е производство и разпространение на 100% натурални български продукти – козметика, пробиотици и хранителни добавки. За нас природата е безупречен творец и стремейки се да извлечем най-доброто от нея създадохме над 100 уникални, чисти козметични продукта насочени в грижа за лицето, косата и тялото, както и серия от билкови лечебни мехлеми. В продуктите, които предлагаме, се крие частица от природното съвършенство – уникална комбинация от лечебни растения, пчелни продукти, смоли, нерафинирани масла, екзотични естествени аромати и нежни текстури.Те не съдържат парабени, оцветители, силикони, химикали и изкуствени аромати.

 Тъй като сме наясно, че добрият външен вид се нуждае и от вътрешен комфорт, сме се погрижили да осигурим малка, но уникална колекция от хранителни добавки, които ще допълнят усещането за хармония. Ние сме сплотен екип от усмихнати, позитивни и енергични хора, които смятат, че грижата за  външния вид е израз най-вече на себеуважение, но и на уважение към другите.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Ние винаги се стремим да се движим в крак с времето, но знаем, че всичко ново е добре забравено старо. Затова голяма част от нашите продукти са вдъхновени от старите рецептури и същевременно са напълно адекватни спрямо изискванията и претенциите на интензивния съвременен начин на живот – лесни и приятни за употреба, практични и леснодостъпни, доставящи наслада на сетивата.

Ние не сме склонни към компромиси, когато става въпрос за:

  • високо качество
  • удовлетвореност
  • усещане за комфорт
  • точност и коректност
  • изграждане на доверие
  • безупречна репутация

Нашата Компания е изградена на принципа, че човек може толкова, колкото иска. А ние искаме най-доброто за всички.

ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА
Криста Джи ЕООД
ЕИК BG200238295
гр. София, ул. Екзарх Йосиф 57

НАШИЯ СПЛОТЕН ЕКИП

Кристина Манска

Създател и собственик на марката.
Зодия Стрелец! Изключително ведра, усмихната и винаги в движение! Козметиката е нейното вдъхновение и стихия, в които влага много знания, любов и отговорност. Работи денонощно от всяка точка на света.  Разпуска с много спорт, а забавните вечери с приятелки я правят истински щастлива.  Родена в гр. София Образование:  -Руска гимназия в Букурещ  ⁃ Право в СУ св. Климент Охридски

Ели Манска

Мениджър продажби
Търпението е добродетел на мъдрите хора! Това е ТЯ - Ели, любимката на нашите клиенти. Мила, духовна, спокойна и красива, може да разказва компетентно с часове за продуктите ни.  Ври и кипи в цялото естество на работата, където и да я бутнеш, винаги е подготвена.  Любовта и е йогата, медитацията и езотериката! Образование: Икономист

Анета Манска

Customer servise
 Ани е нашето слънце -  артистична, нежна и творчески настроена! Понякога нервна, ако нещо не и се получи, но пък бързо и минава.  Неуморима и винаги готова да помогне с идеи и креативност.  Обожава да спи до късно, когато може да си го позволи, разбира се 🙂 Рисува и създава много красоти!

Владимир Глушков

Бизнес стратегии, маркетинг и реклама
Той е зодия Лъв, харизматичен, комуникативен и с неустоима усмивка! С хилядите си свежи идеи иска всичко да се случва сега и веднага!  Живял и учил в USA, Италия и UK е човек на света с шарен живот и готини приятели.  Сърфът и free ride ските са неговият живот и страст.  Владее 4 езика!
Илиан Вълчев

Илиан Вълчев - "Барливия"

Експерт социални мрежи и реклами
Висок,  благ и с очила!  Истински талант в дигиталния маркетинг!  Лектор в конференции - Интер Експо център и УНСС на бизнес ориентирани млади предприемачи. Умее да пипа нещата, както в работата, така и в баскетбола:)) 
 
Той е нашият любимчо!

СНИМКИ ОТ ИЗЛОЖЕНИЯ И ПАНАИРИ